Supermutsi suorittaa

Blogi, äidiksi ItaliassaNo Comments

Olet täällä:, äidiksi ItaliassaSupermutsi suorittaa

Kotimaiset appelsiinitKaikenlaisista suosituksista, tavoitteista ja standardeista voi ottaa itselleen paineita. Olen päättänyt luovuttaa italialaisen kodinhengettären siisteystason tavoittelemisen, annan itselleni anteeksi digilapsenvahdin käytön ja keskimäärin sopivasti paistuneet pikkuleivät, mutta lasten hedelmänsyönnistä tai pikemminkin -syömättömyydestä minulla on morkkis. Toki omastanikin, mutta tässä ollaan muutenkin valmiita teuraaksi, kun taas noilla on vielä elämä edessä.

Olen toiveikkaasti rauhoitellut itseäni ajatuksella että ketsupistakin voisi mahdollisesti saada C-vitamiinia. Nyt olen päättänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja tarjoilla päivittäin appelsiinimehua, niin kauan kun kotimaisten appelsiinien sesonkia kestää. Voin ainoastaan murehtia sitä kenen selkänahasta appelsiinit on revitty, ja bonuksena kranttuilla ostamalla ne ihan oikeasta kaupasta veroja kiertävän autonlavakauppiaan sijaan.

Hyvä minä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top