Rikos ja rangaistus

Blogi, lapset2 Comments

Olet täällä:, lapsetRikos ja rangaistus

tuunausHuhtipoika, mikähän sitäkin riivaa, on tuunannut molempiin kouluessuihinsa reikiä tylppäkärkisillä muumifiskarseillaan. Koska en tiedä mitä moitteiden lisäksi voisin asialle tehdä, peruutin viikkorahan. Valitettavasti essuja, joita koulun alkaessa saa joka paikasta ja myös torilta viidellä eurolla, myydään keskellä vuotta vain lyhyttavarakaupassa parillakympillä. En myöskään tiedä mistä päästä lähtisin vaatekappaletta paikkaamaan, joten todennäköisesti poika saa kulkea reikäisessä essussa loppuvuoden.

Kotipuolessa poika on TV:n hypnotisoimana järsinyt paitsi porrastasanteen, myös tuolinselän. Digiboksi takavarikoitiin, mutta seuraavana päivänä poika osoitti kykenevänsä kirjautumaan lastenhuoneen Sony-Ubuntun käyttäjätilille, menemään YouTubeen ja etsimään sieltä Fairly Odd Parents -kanavan. Luku- ja kirjoitustaidosta on todella hyötyä, totesimme. Digiboksi palasi kolmantena päivänä takaisin paikoilleen.

Mahdollisesti sivelen seuraavaksi kaikki huonekalut Kynnelillä ja odotan Vaiheen menevän ohi. Ja yritän tutustua poikani lempi-TV-sarjaan.

 

2 thoughts to “Rikos ja rangaistus”

  1. Lohdutukseksi voin sanoa, että meidänkin poika ajoittain tuhoaa huomaamattaan tavaraa näpertämällä. Jos siis aikuis-ikään ehtinyt ihminen kärsii samasta ”häiriöstä”, ei se ainakaan kuolemaksi ole.

    1. No, itse tunnustan lukion aikana syöneeni 30-senttisen puisen viivottimen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top