Myydään/Vuokralle annetaan: katu

Blogi, kuvia TuppulastaNo Comments

Olet täällä:, kuvia TuppulastaMyydään/Vuokralle annetaan: katu

Strada in venditaTuppulan vanhassakaupungissa myydään ja vuokrataan kiinteistöjä. Itse asiassa koko Tuppulassa myydään ja vuokrataan, tai ainakin tarjotaan myytäväksi. Vaikka Mario Montin hallituksen kiristämä kiinteistövero on osaltaan vauhdittanut omistajien päätöstä hankkiutua kiinteistöstä eroon, on moni ilmoitus roikkunut paikallaan jo kauan, päätellen siitä että yhteysnumerot ovat haalistuneet lukukelvottomiksi. Kohtuuttomilla hintapyynnöillä lienee osuutensa siihen ettei kauppa käy, samoin sillä ettei kaupungissa juuri ole töitä tarjolla. Mutta ainahan voi toivoa että upporikkaat amerikkalaiset tai englantilaiset tulevat ja maksavat poskettomia hintoja, näin kerrotaan urbaanilegendassa.

Kaikki ilmoitukset on kuvattu yhdeltä kadunpätkältä: tiedän samalta kadulta muitakin kaupan olevia kiinteistöjä, mutta myynti-ilmoituksen teippaukset eivät pysy kiinni niin pölyisessä ovessa. Kyllä ommaisuudesta on vaivaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top