Karnevaalia

Blogi, äidiksi Italiassa2 Comments

Olet täällä:, äidiksi ItaliassaKarnevaalia

karnevaalitähdetKersat olivat tänään koulussa karnevaaliasuissa, ja koska juhliessaan hikoilevat, opettajat olivat jo etukäteen pyytäneet vanhempia hakemaan hikiset lapset kotiin hyvissä ajoin ennen koulupäivän päättymistä. Kuten hyvin tiedetään, hikiset lapset voivat saada kuolemantaudin täällä Italiassa.

Koulusta kesken päivää lähtemiseen tarvitaan vanhemman kaikilta osioiltaan täyttämä ja allekirjoittama lupa, jonka vanhempi antaa käytävävahdille. Tämä puolestaan hakee oppilaan luokasta. Kello kaksitoista koulun ala-aulaan oli muodostunut jono vanhemmista jotka odottivat lupalappua ja kynää sen täyttämiseen, sen jälkeen toinen jono yläkerran käytävälle jossa jokainen odotti omaa lastaan, jotkut useampaa.

Käytävävahti tuli jopa kysymään minulta enkö ollut jo hakenut omaani, mitä siihenkään voi vastata? Ajattelin kiusallani hakea vielä pari kakaraa lisää, ei sitä tässä ryysiksessä kukaan huomaa?

 

2 thoughts to “Karnevaalia”

  1. Meillä oli tänään vapaapäivä karnevaalien vuoksi. Onpas teillä hankala systeemi, jotta saa lapsen koulusta kotiin. Meillä taitaa olla paljon pienempi koulu kun teillä siellä ja siksi hiean vapaampaa.

    1. Tää on nyt uusi juttu, tai ehkä vanha juttu joka on otettu käyttöön, päätellen siitä että niissä lupalapuissa lukee ”anno scolastico 200_-200_”. Mutta ennen muksut sai sentään itse hakea luokkahuoneesta, ja riitti että opettaja tunnisti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top