Anonillit

Blogi, media1 Comment

Olet täällä:, mediaAnonillit

Luin Katja Lahden kolumnin Pravdasta, ja ihmettelin jälleen kerran kommenttiosaston anonillitystä. Jostain syystä lehden yleisökommentteja kirjoitetaan nykyään vain anonyyminä ja lähes yksinomaan negatiiviseen sävyyn. Anonillit ovat kaapanneet suomalaisen verkkokeskustelun, ja nakertavat sitä sisältäpäin. Puolet nillityksistä alkavat sanoilla tiedän ettei punaviherfeministimafia julkaise kommenttiani, mutta. Jos niitä ihan oikeasti moderoidaan, en halua edes tietää millaista tekstiä jää seulaan. Virpi Salmi osui naulan kantaan kirjoittaessaan että suomalaisesta keskustelusta on viime vuosina tullut kaikkien tuntema brändi, vähän niin kuin Marimekon Unikko tai Fazerin Sininen sillä erotuksella, että se ei näytä kivalta eikä maistu hyvältä.

Asioista voidaan olla mieltä, mutta käsitykseni mielipiteenvaihdosta ei ole se että yksi kirjoittaa nimellä ja muut huutelevat puskasta. Ilmeisesti viisainta olisi jättää kommentit lukematta. Paavikin erosi virastaan melko pian Twitteriin liittymisensä jälkeen.

Omasta blogistani täytyy myöntää että täällä käydään nillittämässä todella harvoin. En tietäisikään miten jaksaisin sitä, kun viime aikoina olen pahoittanut mieleni vähemmästäkin.

One thought to “Anonillit”

  1. Paluuviite: Quaresima : Arkitehti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top