Tiimityöskentelyä

Blogi, lapset, mediaNo Comments

Olet täällä:, lapset, mediaTiimityöskentelyä

pinnasänkyLuin tänään kolme artikkelia jotka tukivat käsitystäni siitä ettei kukaan ole sanonut parisuhteen ja lasten kasvattamisen olevan helppoa:

Paula Norosen kolumni neuvoo pelastamaan parisuhteen menemällä tarpeen tullen yli siitä, missä aita on matalin, ja lopettamalla pingottamisen: oio kaikessa missä voit ja ole puolisosi kanssa tiimi, älä vihollinen. Hyvä! Arkeaan voi joissain tapauksissa parantaa eroamalla, mutta yllättävän monet ovat valmiita lähtemään kulkuset kilisten kohti uutta parisuhdetta jossa tekevät ihan samat virheet uudestaan. Loppu onkin sitten logistiikkaa, kun sinun, minun ja meidän lapsia kuskataan vuoroviikoin exän ja nyxän väliä. Taloutta se toki elvyttää, kun kaikkea leivänpaahtimesta laavalamppuun tarvitaan kaksin kappalein.

Kolumnin sanomaa voi harkita lukemalla laulaja-lauluntekijä Mariskan haastattelusta tämän arvion suomalaisesta naisesta, joka kostaa vuosituhansia vanhoja kalavelkoja määräämällä, kieltämällä ja rajoittamalla. Joka yksityiskohdasta nipottaminen ei välttämättä edistä tiimityöskentelyä ja tasapuolista työnjakoa parisuhteessa. Jos omalle puolisolle nalkuttaminen ei riitä, voi aina hyökätä Vauva-lehden palstalle anonillittämään muiden äitien huonosti suoritetusta äitiydestä. Tärkeintä ettei kenelläkään ole kivaa.

Kaikki perheiden ongelmat eivät johdu siitä että äiti olisi vain väsynyt, uusavuton ja lapset siksi huonosti kasvatettuja. Apua voi ehkä saada jos ymmärtää perheneuvolassa uhata hylkäävänsä lapsen fattan rappusille.

Mikäli lukemanne ei pelota, on päivän hyvä uutinen se että Australian IKEA antaa kuponkia vastaan ilmaisen pinnasängyn kaikille yhdeksän kuukauden kuluttua eli marraskuun 14. päivänä syntyville. Hyvää Valentinen päivää! Antaa palaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top