Miehet, naiset, värit

Blogi, lapset, Uomini e donne, äidiksi ItaliassaNo Comments

Olet täällä:, lapset, Uomini e donne, äidiksi ItaliassaMiehet, naiset, värit

Miehet, naiset, värit

 

Huhtipoika, tuo pakkomielteinen välimerkkifetisistintaimi, ei ole hukannut kuluneen kouluvuoden aikana ainuttakaan puuväriä, ja koska osa kynistä (lue: karmiininpunainen) on kulunut jo melko lyhyiksi päätin ostaa uudet. Piazzan paperikaupassa oli suosimaani merkkiä vain kahdentoista ja kolmenkymmenenkuuden värin paketeissa, ja koska kauppias oli uudelleen kauppaan palatessani edelleen unohtanut hakea varastolta kahdenkymmenenneljän paletin, ostin isomman setin. Netissä kiertävä pilakuva miesten ja naisten värinhahmotuskyvystä ei päde kuopukseemme, jolle on melko tärkeää että koulumonisteessa Millan äidin villapaita on just eikä melkein, ja sitten vielä akvamariinia luomiväriä.

Nyt jännittää nopeuttaako uusi paletti päätöksentekoa, kun oikea sävy on olemassa eikä sitä tarvitse sekoittaa tai painiskella sinnepäin olevien vaihtoehtojen välillä, vai hidastaako se sitä koska valinnanvaraa on liikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top