Pidempi kierto

Blogi2 Comments

Olet täällä:Pidempi kierto

Koska kuulun kuppikuntaan, olen viimeksi ostanut terveyssiteitä Kaisaniemen metroaseman Valintaladosta, tai mikä kauppa lieneekään, tammikuussa 2002. Maksoin ne viimeisillä markoilla tai ensimmäisillä euroilla, enkä sitten edes tarvinnut niitä kun loppukuusta tein positiivisen raskaustestin.

Nyt ostin paketin siteitä Liiteristä, ihan varoiksi, sillä kun lapsella ennemmin tai myöhemmin alkavat kuukautiset, talosta olisi löytynyt vain anopiltani perimä pezzuola, pestävä kangaskappale jolla nämä asiat aikoinaan hoidettiin.

Minusta tässä asiassa on jotain lähes runollista, vaikka ehkä vielä runollisempaa olisi ollut säästää ne Valintaladon Libresset tyttärelle?

2 thoughts to “Pidempi kierto”

  1. Tämä joutui Thaimaassa ostamaan apteekista mahdollisimman tuhteja terveyssiteitä kaukana vaihdevuosien ohituksen takana turistiripulin jälkimaininkien hoitoon. Hyvä idea, jonka näin jaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top