Matera & CO.

Blogi, uraäiti1 Comment

Olet täällä:, uraäitiMatera & CO.

SassiParas tapa viettää naistenpäivää on karata työmatkalle, pois perhepalveluksesta. Kävin kerrankin Materassa niin etten koko aikana laskeutunut siihen monttuun, jossa UNESCOn kohde on, kunhan ihailin pittoreskia maisemaa B&B:n terassilta ja viinibaarin takahuoneen ikkunasta. Herrasväki eleli kaupungissa niin vuosisatojen ajan. Sain viettää henkilökohtaisia tähtihetkiä simultaanitulkkina.

Naistenpäivän uutisissa kerrottiin että Etelä-Italian nuorten joukossa on enemmän akateemisen tutkinnon suorittaneita naisia kuin miehiä. Yksi neljästä löytää jopa töitä.

Kotiin Tuppulaan palatessani luen että puolitoista vuotta sitten järjestämämme workshopin tulokset ovat olleet suurena apuna ja inspiraation lähteenä aluerahoitetussa kaupunkikeskustan elävöittämissuunnitelmassa, ja että suunnitelmaan on kaupunkisuunnitteluviraston henkilökunnan lisäksi palkattu kolme ulkopuolista. Jopa workshopin esittelytilaisuuden salinvarauksen maksoin aikanaan omasta taskustani, joten kiitosta vain ja lämmintä kättä, tai oikeastaan ei edes sitä.

Onneksi kotona odotti silitettävien vaatteiden pino, etten itseäni ihan tarpeettomaksi tunne.

 

One thought to “Matera & CO.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top