Huutosynttärit, JEE!

Blogi, juhla, lapset, äidiksi Italiassa1 Comment

Olet täällä:, juhla, lapset, äidiksi ItaliassaHuutosynttärit, JEE!

20130424-183838.jpg

Lasten syntymäpäivien järjestäminen on jokavuotinen risti, ihan hauskaa niin kauan kun lasten kaverit olivat omien kaverien lapsia, tai niitä lapsia joita pyörii nurkissa muutenkin, kamalaa siitä lähtien kun sosiaalinen joukkopaine on edellyttänyt koko luokan kutsumista. Ne tänne meille mahdu. Asunto on pieni, epäsiisti ja -edustava, enkä halua kolmeakymmentä kuusi-seitsemänkesäistä huutamaan olohuoneeseemme sillä aikaa kun heidän äitinsä etsivät merkkejä huonosta taloudenpidosta tarkistamalla vessanpöntön, vesihanat ja kaasulieden polttimot.

Koska varsinkin Huhtipoika on pieni konformisti, päätimme järjestää kokonaisena pakettina ostettavat huutosynttärit juhlapaikassa, joka käytännössä tarkoittaa kirkasvärisillä Disney-motiiveilla maalattua autotallia. Paketin hintaan kuuluu tilan vuokra, jotain syötävää (vähän, sillä huutavilla, pomppivilla ja riehuvilla lapsilla on harvoin nälkä), lapsia leikittävä henkilö, hattaraa ja ilmapalloja. Kakun tuo juhlakalun perhe, mutta siinä vaiheessa kun juhlapäivän aamuna kaksi kolmesta rakkaudella leipomastani kääretorttupohjasta osoittautui likilaskuisiksi hiirimatoiksi, päätin tilata kakunkin leipomosta.

Eikö oikeastaan ole parasta että suutari pysyy lestissään, ja talous pyörii? Vielä neljät huutosynttärit, ja sitten voi siirtyä keskikoululainen menee kaveriensa kanssa pizzalle -konseptiin?

 

One thought to “Huutosynttärit, JEE!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top