Korpeaa

Blogi3 Comments

Olet täällä:Korpeaa

Ilmeisesti jokaisen blogin normaaliin elonkaareen kuuluu motivaatiokriisi. Ehkä elonkaareen yleensäkin.

Olen täällä kolumnistityylisesti, tosin ilman palkkaa, kaivellut napaani iloksenne. Täysin epäkaupallinen blogi on tietysti mainostajien kannalta huono sijoitus, sillä en todellakaan ole kertomassa miten luomuhuulipunaa ostamalla pelastetaan planeetta. Olen edelleenkin sitä mieltä että hyvin korjattu on parempi kuin uusi.

Motivaatiota odotellessani kirjoittelen muita juttuja, ja harrastan öljyvärimaalausta leveällä siveltimellä.

3 thoughts to “Korpeaa”

  1. Hetkonen, mitä ihmettä, älä nyt ihmeessä lopeta! Ymmärrän kyllä kantasi, itse kun olen jo yli vuoden odotellut uutta blogimotivaatiota, ja blogien lukeminenkin on ollut vähäistä, mutta juuri tässä laskeskelin että olen yli 7 vuotta lukenut blogiasi, koska muistan että olit raskaana ja poikamme ovat syntyneet samana vuonna :). Ilmoittele ihmeessä voiko kirjoituksiasi lukea joltain muulta foorumilta, jos vaikka olet ryhtynyt palkalliseksi kolumnistiksi tai jotain… terkut ja tervetuloa käymään jos toscanassa liikutte!

  2. Tervehdys!

    Älä nyt kokonaan lopeta, mistä minäkin muuten tietäisin että tomaattikastiketta voi pakastaa.

    Parempaa jatkoa!

  3. Paluuviite: 2013 : Arkitehti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Top